26.07.2014

Styropian

Swoją nazwę zawdzięcza białej jak śnieg, porowatej w strukturze masie.

Smakuje jak? Delikatny, puszysty... serniko-bounty.
Tyle, że bez sera.

Zapraszam na styropian :)

P.S: porcje ciasta wycinałam specjalną obręczą :)








źródło: http://straga.pl/ciasta-i-ciasteczka/styropian-ciasto/

5 komentarzy:

  1. Ale super przepis :) I wyglądają super,

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo lubię :) Twój wygląda fantastycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wyglądają rewelacyjnie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Cudownie wyglądają te serniczki bez sera.
    Koniecznie muszę wypróbować:)

    www.zakochana-w-kuchni.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2016 Cake Caprice , Blogger