08.03.2014

Dacquoise

Dokładnie rok temu założyłam tego bloga. 
Choć miałam kryzys pieczenia w okolicach Nowego Roku, to udało mi się przerwać złą passę i znowu jestem. 
Krótka zima sprawiła, że chętniej włączam mikser, a później aparat fotograficzny. 
Z okazji 1 urodzin bloga, bo chyba mogę to tak określić, zapraszam na tort ;) 

Jeśli mięliście okazję jeść taki w cukierni Sowa (dla wielu właśnie tam jest najlepszy), to przyznaję, że ten prezentowany tutaj jest równie wyśmienity!

Jej wysokość Dacquoise:



3 komentarze:

  1. Piękny!
    Lekki i przyjemnie słodki?

    OdpowiedzUsuń
  2. Tak, a słodkość przełamana delikatnie kawowym puchowym kremem :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Witam, za bardzo fajnego bloga wystawiam nominację do Liebster Blog Award. Po szczegóły zapraszam tutaj: http://smaczniprzyjaciele.wordpress.com/2014/03/09/liebster-blog-award/
    Pozdrawiam
    Gosia

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2016 Cake Caprice , Blogger